Welkom Fleetmanager Rob Hallema

21 juni 2019

Vanaf 1 juni jl. hebben wij Rob Hallema aan ons team toe mogen voegen als Fleetmanager & Driver Coach. Rob is verantwoordelijk voor het coachen van chauffeurs en het optimaal onderhoud- en reparatieniveau van het wagenpark. Dit alles binnen de vastgestelde kaders en wet- en regelgeving, met als doel het garanderen van een maximale inzetbaarheid van het materieel. Daarnaast is Rob het aanspreekpunt, intern en extern, ten aanzien van de schades, te verrichte onderhoudswerkzaamheden aan het wagenpark, alsmede de controle op de uitvoering van de gemaakte afspraken.

Wie is Rob Hallema?
Rob is geboren in Rotterdam en woonachtig in Steenbergen. Op zijn 18e jaar is Rob begonnen als monteur reparatie- en onderhoud van transportmiddelen, waarna hij besmet is geraakt met het transportvirus. Na enkele jaren als monteur en chef werkplaats gewerkt te hebben is hij gevraagd om als technische man te komen werken bij een grote verhuurmaatschappij voor transportmiddelen. Ook werd hij gevraagd om het team van Groenewegen te versterken. Een aantal jaar is Rob werkzaam geweest in een andere branche, maar werken in de transportwereld is altijd blijven kriebelen.

Toen ik de vacature voorbij zag komen heb ik direct gereageerd. Het is een mooie organisatie met fijne collega’s en ik hoop hier een mooie tijd te hebben!

Kennismaken
Wil je graag kennismaken met Rob Hallema? Of heb je direct een vraag? Stuur dan een e-mail naar robhallema@bas.eu

Neem vrijblijvend contact op

Ga in gesprek met Bas

reacties binnen 30 minuten op werkdagen