Proud member of Raben Group

Transport

Sinds 1986 zijn de Benelux, Italië en Frankrijk onze ‘thuismarkten’. We kennen de gebruiken, spreken de taal en vervoeren er dagelijks met eigen vrachtwagens en trailers groepagezendingen naartoe. Naar de Benelux en Frankrijk over de weg; naar Italië 90% per spoor. Onze vaste partners verzorgen de lokale distributie.
Landentop-5

Topbestemmingen

Smart Modal Solutions

Duurzaam en voordelig rail-wegvervoer

Met Smart Modal Solutions dalen uw vrachtkosten. Door wegvervoer met voordeliger en duurzamer railvervoer te combineren, verlengen we de transittijd, maar verlagen we uw vrachttarief. Dit geldt ook voor de CO2-uitstoot. Heeft u geen haast? Kies voor multimodaal transport.

Smart Modal Solutions
"Goede service, ook bij minder volume"
Voor onze klanten in Italië verzorgt BAS Group alweer enige jaren het transport, dat wij voor hen inkopen. Wat onwennig begon - omdat zij normaal het transport zelf regelen - is nu uitgegroeid tot vertrouwen. Steeds meer klanten kiezen voor de optie om hun medische apparatuur veilig en op tijd op de juiste plaats te laten arriveren. Onze volumes op Italië zijn niet zo heel erg groot. Toch levert BAS Group zeer goede service en feedback op de orders. Dit tot grote tevredenheid van onze Italiaanse klanten. Zo zijn onze transporten op Italië een zorg minder en in goede handen.
Jouri van Heusen Supply Chain Executive | PHC Europe
Branches

Uw partner in opslag en transport van

Voor welk land is uw zending bestemd?

Bestemmingen

Transportbestemmingen
Binnen 60 minuten in uw mailbox

Prijsaanvraag

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten