Proud member of Raben Group

Succesvol Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Thumbnail Succesvol Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 1 apr 2020

BAS Group draagt de wereld om ons heen een warm hart toe. We hebben dan ook een eigen MVO-beleid waarin we onze strategie uitstippelen, doelen stellen, KPI’s bepalen, rapportages maken en evalueren. MVO bij de BAS Group is georganiseerd rondom de thema’s Innovatie & Samenwerking, Kwaliteit & Veiligheid, Milieu & CO2 en Mens & Maatschappij. MVO 2019 is beoordeeld met een score van 92%.

Multimodale transportoplossingen
De BAS Group biedt een totaalpakket aan logistieke diensten. Vernieuwend en ontzorgend. Van in-, op- en overslag, fulfilment tot warehousemanagement. Van 24 uursdistributie in de Benelux tot (intermodale) groepagetransporten van en naar Zuid-Europa. We zijn bedreven in multimodale transportoplossingen voor kwetsbare, gevaarlijke, kostbare en temperatuurgevoelige zendingen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), innovatie en zorg voor de wereld om ons heen zit in onze genen, helemaal als dit te combineren is met de juiste prijs/kwaliteit verhouding voor onze klanten. Naar mate de jaren en de techniek vorderden gingen we steeds een stapje verder: van boordcomputers en geavanceerde planningsystemen eind jaren ‘90 tot Smart Modal Solutions en het eigen Driver+ programma. Een hoog niveau van dienstverlening gaat prima samen met het bijdragen aan een betere wereld, zonder compromis voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Innoveren en investeren
MVO betekent echter niet alleen zorgen voor minder uitstoot. Het betekent ook innoveren en investeren. In mensen, in oplossingen, in veiligheid, in de maatschappij en in techniek. Het altijd beter willen doen. De enige constante is verandering. Ons MVO-beleidsplan sluit dan ook naadloos aan op onze bedrijfsstrategie. De BAS Group wil een modern, innovatief en sociaal bedrijf zijn. Betrokken en gedreven, altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klant. MVO is integraal onderdeel van onze strategie. We willen in 2020 tot de best MVO-presterende logistiek dienstverleners van Nederland behoren. De BAS-MVO-stuurgroep houdt dit levend. Deze stuurgroep bestaat uit twee directieleden, de Supervisor HR, een Logistic Engineer en onze Coördinator Quality & Security.

BAS Data Portal
Voor elk van onze thema’s stellen wij ons doelen en rapporteren we de voortgang. KPI’s rondom MVO zijn opgenomen in de Bas Data Portal. MVO is samenwerken, kennis delen en anderen inspireren. Onze collega’s, partners, klanten en onze maatschappelijk partners roepen we op om mee te denken, mee te bouwen en zelf stappen te zetten. Wij beloven in ieder geval onze opgedane ervaring breed te delen met de wereld om ons heen.

MVO-score 2019
De score 2019 is bepaald voor de vier thema’s die we hanteren. Diverse indicatoren zijn beoordeeld we komen uit op een 92% score. Een mooi resultaat waar we trots op mogen zijn! Voor 2020 hebben we weer uitdagende doelen gesteld en blijven we verbeteren en innoveren op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Bekijk onze score in de Bas Group MVO Infographic.

 

 

 

 

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten