Proud member of Raben Group

Over Bas Group b.v.

BAS Group is een allround logistiek dienstverlener. Een betrokken familiebedrijf, opgericht in 1986. Sterk in opslag, transport en distributie van goederen die extra zorg vragen. De redenen waarom klanten specifiek voor BAS kiezen, zijn onze (persoonlijke) service, vernieuwende oplossingen en duurzame dienstverlening. De Raben Group heeft met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021 100% van de aandelen van de Bas Group overgenomen.. Met deze transactie worden alle vestigingen van Bas Group in Nederland, Slowakije en Italië, evenals een team van 210 logistieke experts onderdeel van Raben Group.
Raben Group
“Geen problemen, maar oplossingen”

Ons doel

Ons doel is ondernemingen binnen het (groot) mkb sterker, flexibeler en rendabeler maken door de zorg voor de logistieke operatie deels of geheel over te nemen. Met warehousing, transport, expeditie, distributie en fulfilment op maat, optimaliseren wij uw logistieke keten tot een aaneenschakeling van sterke schakels. En boekt u op 6 punten winst.

Dit is uw winst
"Geen problemen, maar oplossingen"
Het digitale tijdperk met de bijbehorende informatiestromen wordt steeds belangrijker. Anticiperen, in plaats van reageren, is voor ons het keyword. De vlotte samenwerking met, en de flexibiliteit van BAS Group heeft enig eindbestemming al versteld zien staan. BAS ziet geen problemen, maar oplossingen.
Michel Boerhoop DAB Pumps
Onze 5 kwaliteiten

Kenmerkend voor BAS Group

1. Klantgericht
We denken en handelen vanuit het belang van onze klanten, zijn betrokken bij hun reilen en zeilen, zonder onszelf tekort te doen.

2. Kwaliteitsgericht
We zijn kritisch op ons werk. We verlenen onze diensten met zorg en aandacht, en een scherp oog voor verbetering en vernieuwing.

3. Ondernemend
We zien en pakken elke kans om diensten, processen en technieken te optimaliseren. We durven verantwoorde risico’s te nemen.

4. Samenwerkend
Samen komen we verder. Onze overtuiging is: ‘Kan je niet delen, dan kan je niet vermenigvuldigen noch samen resultaten boeken”.

5. Duurzaam
In de relatie met klanten ambiëren we duurzame doelen: resultaat, respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid en zorg voor de aarde.

Duurzaam ondernemen

Hart voor mens en milieu

We dragen de wereld om ons heen een warm hart toe, en dragen bewust bij aan een schone, veilige en plezierige leef- en werkomgeving. Voor u, onze medewerkers, onze medemens en het milieu. Hoe? Dat ligt verankerd in ons MVO-beleid en onze MVO-doelen. Wat? Dat ziet u al terug in onze dagelijkse praktijk: in ons wagenpark, bedrijfspand, onze dienstverlening, processen en maatschappelijke betrokkenheid.

MVO bij BAS Group
Managementteam

Ontmoet onze MT Leden

Anita van der Poel
General Manager HR
anitavanderpoel@bas.eu
Ton van de Donk
General Manager Transport
tonvandedonk@bas.eu
Emiel Kriesels
General Manager Sales
emielkriesels@bas.eu
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten