Proud member of Raben Group

Ontwikkelingen rondom het coronavirus – update 16 november 2020

Thumbnail Ontwikkelingen rondom het coronavirus – update 16 november 2020 16 nov 2020

Beste klant,

Het management van de BAS Group houdt u via deze weg op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Hoewel de situatie minder ernstig lijkt als eerder dit jaar, ondervinden we in de huidige periode helaas nog altijd vervelende gevolgen van Covid-19. Het verschil ten aanzien van de eerste golf is dat de maatregelen in de diverse Europese landen nu meer divers van aard zijn en veelal regionaal of zelfs lokaal georganiseerd.

Deze gewijzigde strategie om Covid-19 te bestrijden brengt wel met zich mee dat niet kan worden voorzien of en waar eventuele vertragingen in het laden of afleveren van goederen kan worden verwacht.

Om deze reden vragen wij opnieuw dringend om uw hulp;

Indien u in de komende weken voornemens bent om een zending te versturen, waar dan ook naartoe in Europa, controleert u eerst of op de benoemde adressen geladen en gelost kan worden.
U doet daarmee alle stakeholders een enorm groot plezier en bespaart hoge extra kosten als blijkt dat een zending niet kan worden afgeleverd.

Het kan het in bepaalde gevallen gebeuren dat we moeten afwijken van bestaande tarieven, met name als we met kleine volumes naar een bepaald gebied moeten gaan rijden. Ook bestaat de kans dat looptijden niet altijd gehaald worden.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet, namens het management van de BAS Group

Ton van de Donk
General Manager Operations

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten