Proud member of Raben Group

Nieuw materiaal trailers en EPT’s met GPS-tracking

Thumbnail Nieuw materiaal trailers en EPT’s met GPS-tracking 28 sep 2020

Dit jaar heeft BAS geïnvesteerd in trailers en EPT’s (Elektrische Pallet Trucks) met GPS:

 • 4 state of the art distributie trucks van Mercedes voor Hereijgers, welke zijn uitgevoerd met alle denkbare veiligheidssystemen en comfort voor de chauffeur.
 • 2 trailers van Kassbohrer voor Hereijgers welke geschikt zijn voor de Benelux distributie
 • 15 trailers van Kassbohrer voor BAS Logistics, welke zijn uitgevoerd om niet alleen over de weg maar ook via het spoor naar/ van Italië te worden vervoerd.
 • 30 elektrische pallettrucks van Jungheinrich, uitgevoerd met een compacte Lithium accu waardoor de gebruikstijd ten opzichte van de traditionele accu is verdubbeld, bediening is uitsluitend mogelijk met een geautoriseerde pas en volledig is samenspraak met chauffeurs is uitgevoerd. Elke pallettruck is duidelijk voorzien van onze bedrijfsgegevens en de naam van de chauffeur waar deze aan gekoppeld is.
 • GPS op alle trailers en elektrische pallettrucks welke op elk moment van de dag een actueel overzicht geeft van de locatie van elk object. Op deze manier wordt de inzet efficiency verhoogd.
  • Bijkomend voordeel
   • in geval van de elektrische pallettrucks: vermissing wordt voorkomen, bijv als deze door een chauffeur per ongeluk wordt achtergelaten op een adres
   • in geval van trailers
    • door een signalering in de portal effectiever preventief worden gestuurd op onderhoud/ apk
    • bij vervoer via het spoor ontvangt de chauffeur een digitale link welke hem informeert zodra de trailer op de terminal , waarmee onnodige wachttijd kan worden voorkomen

Naast nieuw materiaal voor onze chauffeurs wordt ook onze interne transport vloot vernieuwd en uitgebreid. In Etten-Leur gaan we onder andere werken met 5 nieuwe Electrische pallet trucks van Linde. Deze zijn voorzien van de Li-ion batterij en het Linde Connect systeem waardoor we middels de gebruikers analyses onze processen nog meer kunnen beheersen en optimaliseren.

Daarnaast hebben we voor onze locatie in Breda geïnvesteerd in een pallet wikkelrobot, de Tallwrapper van Tallpack. Deze is mobiel, eenvoudig te bedienen en in te zetten waar nodig. Teven kunnen we met deze robot garanderen dat alle pallets welke we versturen correct en goed verpakt zijn conform de regelgeving omtrent ladingzekering.

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten