Proud member of Raben Group

NEXTDriver

Uw goederen veilig en op tijd bij relaties afleveren, is onze verantwoordelijkheid. Het rijstijlprogramma NEXTdriver stimuleert onze chauffeurs veiliger en zuiniger te rijden. Zo vermijden we schades, boetes en oponthoud. Dalen het dieselverbruik en de CO2-uitstoot. En komt uw zending stipt op tijd, in perfecte staat aan.
Rijstijl-analyse

Per dag, chauffeur en voertuiggroep

Via de boordcomputers van onze vrachtwagens verzamelen we doorlopend gegevens over o.a. de snelheid, het rem- en uitrolgedrag, het gebruik van cruise control en het stationair draaien van de motor. Die gegevens geven een representatief beeld van de rijstijl van de chauffeur en worden per dag, per chauffeur en per voertuiggroep geanalyseerd.

Rijstijl-coaching

Bewustmaken en gericht coachen

Via de NEXTdriver-app ontvangt iedere chauffeur elke week een rijrapport. Een rijgedragspecialist van NEXTdriver geeft de chauffeur elke maand een persoonlijke terugkoppeling op zijn/haar rijgedrag. Door ze bewust te maken van hun rijgedrag en ze gericht en individueel te coachen, motiveren we chauffeurs hun rijstijl structureel aan te passen.

Resultaten

Minder boetes en (milieu)schade

Om chauffeurs extra te motiveren veiliger en zuiniger te rijden, zijn er via de NEXTdriver-app leuke prijzen voor speciale prestaties te winnen. Ook kunnen chauffeurs elkaar uitdagen voor een potje ‘Wie rijdt het efficiëntst?’ Elk jaar ontvangen de 3 beste chauffeurs van het afgelopen jaar een mooie bonus.

Samen zorgen zij voor gemiddeld:

  • 3% minder dieselverbruik
  • 2,5% minder CO2-uitstoot
  • 5% minder boetes
  • 5% minder schades
Praktijkvoorbeeld

8% minder dieselverbruik door NEXTdriver

Een veelvoorkomende oorzaak van een inefficiënte rijstijl is tijdsdruk. NEXTdriver coacht chauffeurs veiliger en zuiniger te rijden. Onder begeleiding van een NEXTdriver-coach paste een chauffeur zijn rijgedrag drastisch aan. In een jaar tijd presteerde hij het om 8,5% minder diesel te gebruiken dan het jaar ervoor. Zo ontdekte de chauffeur dat hij de meeste tijd wint door sneller te laden en te lossen, in plaats van door sneller te rijden.

Branches

Uw partner in opslag en transport van

Voor welk land is uw zending bestemd?

Bestemmingen

Transportbestemmingen
Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten