Proud member of Raben Group

Klantgericht communiceren: BAS Group werkt samen met Dop Advies

Thumbnail Klantgericht communiceren: BAS Group werkt samen met Dop Advies 11 jan 2020

Bas Logistics is een professionele organisatie die zorg draagt voor de logistieke keten van haar relaties. Klanten met hoogwaardige producten geven de verantwoordelijkheid en de zorg uit handen en vertrouwen het toe aan Bas Logistics. Vanaf het allereerste contact tot aan het einde van de levering verwachten de klanten kwaliteit en aandacht.

De afgelopen jaren zijn BAS & Hereijgers sterk gegroeid. De overname van Hereijgers, nieuwe medewerkers en de digitalisering hebben geleid tot een andere wijze van communiceren. Lorenzo Bas (CEO) is de afgelopen maanden in contact geweest met onze relaties om te achterhalen hoe zij de samenwerking ervaren en waarin wij als ‘logistieke ontzorger’ nog kunnen verbeteren. Dit klanttevredenheidsonderzoek heeft geleid tot nieuwe inzichten, waarmee we als organisatie aan de slag gaan.

Stef Mol (CFO): “We scoren erg goed op snelle levering, ICT, afhandeling en productkennis. De klanten gaven echter wel aan dat op het gebied van communicatie nog ruimte is voor verbetering en dat hebben we direct opgepakt met behulp van een gerenommeerde partij. In samenwerking met Caroline Dop van Dop Advies (www.dopadvies.nl) gaan we aan de slag om meer klantgericht te communiceren.”

TraningCaroline: “In de trainingen leren de medewerkers met direct klantcontact meer over customer service. De vraagstukken ’hoe bouw je een relatie op met de klant’ en ’hoe kun je optimaal samenwerken met de klant’ staan centraal. Het traject wordt afgesloten met een ‘training on the job’ waarbij medewerkers klantgesprekken voeren. Caroline Dop luistert aandachtig mee en geeft complimenten en adviezen die vervolgens direct kunnen worden toegepast in de praktijk, waarbij ook de interne communicatie niet onderbelicht blijft. Op deze wijze wordt concreet de groei van elke medewerker afzonderlijk gemeten.”

Lorenzo Bas tot slot: “Dit is de finishing touch in onze klantbediening. Met elkaar maken we er een geweldig 2020 van!”

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten