Proud member of Raben Group

Interne stagedag voor medewerkers van BAS Group

Thumbnail Interne stagedag voor medewerkers van BAS Group 4 nov 2019

DIVERSITEIT = KWALITEIT

BAS Group is groeiende en het personeelsbestand breidt zich uit. Als organisatie hebben we een grote diversiteit aan medewerkers en daar zijn we trots op. Ondanks de onwetendheid en vooroordelen over diversiteit in het personeelsbestand bij veel organisaties heeft BAS Group een duidelijke visie voor ogen.

Het jaar 2019 staat bij BAS Group dan ook o.a. in het teken van het nog beter leren kennen van je collega’s en hun werkzaamheden. Dit idee is bedacht door de HR-manager Anita van der Poel en sluit naadloos aan op de personeels-paragraaf van ons MVO-beleid. “Dit jaar hebben we dan ook onze schouders eronder gezet en is de ‘‘interne stagedag’’ in het leven geroepen”, aldus Stef Mol, CFO BAS Group.

Positieve reacties
‘’Diversiteit in personeel vraagt onderhoud en organisatie. We spreken niet alleen van diversiteit, maar ook van inclusie.” Maar wat is inclusie dan? “Ik vertaal dit maar vrij als het écht laten én doen integreren in de organisatie, goed omgaan met, accepteren van en leren met elkaar. We geven daarom dit jaar alle medewerkers – en dat zijn er zo’n 250 – de kans om een dag bij een collega stage te lopen. De stage is verplicht, maar gelukkig ziet niemand het als een verplichting. Iedereen is enthousiast. De stage leidt tot verbetering van de onderlinge verhoudingen en tips worden aangedragen om het eigen werk of dat van een collega nog prettiger of efficiënter te maken’’, aldus Stef Mol.

Verbetering van de werksfeer en kwaliteit
Zo liep de CEO een avond mee op het bedrijfsbureau en de dames van Customer Service hebben geholpen met sjouwen in het warehouse. Anita, de bedenkster van deze dag, werkte zelf een dag mee op de planningsafdeling. ‘’Ik ben vorige maand een dag mee op rit geweest met één van onze chauffeurs. Ik vond het geweldig. De stages hebben iedereen inzichten en ideeën gegeven over de werkzaamheden van de collega’s binnen BAS Group’’. Mol tot slot: “ De stage is een geweldige ervaring voor een ieder. De sfeer en het onderlinge respect binnen de organisatie zijn verder verbeterd, evenals de kwaliteit en klantgerichtheid en daar doen we het per slot van rekening allemaal voor!”

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten