Proud member of Raben Group

Samenwerking transportpartners

Waar nuttig, nodig of gewenst werken we samen met vaste internationale en lokale transport- en distributiespecialisten. Door onze logistieke krachten te bundelen, creëren we een win-win-winsituatie: voor u, ons en het milieu. U profiteert daarbij van een breed internationaal dienstenpakket en interessante tarieven.
Vast partnernetwerk

Transport en distributie

Onze vaste logistiek partners zijn vaak, net als wij, middelgrote familiebedrijven. Gelijkgestemden met hetzelfde service- en kwaliteitsniveau. Gespecialiseerd in een specifieke dienst, regio of modaliteit. Zij transporteren en distribueren uw zendingen onder onze regie. Wij de regie, zij het vervoer en u het gemak van één vast, centraal aanspreekpunt.

 

Onze systemen zijn gekoppeld aan die van onze partners, zodat u uw zendingen via ons track-en-tracesysteem kunt volgen. Afspraken over levertijden, werkwijzen en communicatie liggen vast in partnerovereenkomsten. De kwaliteitsafdeling ziet dagelijks toe op naleving daarvan.

Distributienetwerk Benelux

DistriXL

DistriXL is een samenwerkingsverband van 8 distributeurs. Wij gebruiken elkaars sterke regionale positie om u landelijke dekking te bieden. Sinds 2015 is Hereijgers Benelux Transport BV de regiospecialist voor Zeeland en West-Brabant. We wisselen 5 nachten per week groepagezendingen uit, van 2 dozen tot 2 pallets, op vaste depots in Rotterdam, Alkmaar, Nieuwleusen, Hoogeveen, Oss, Gorinchem en Veldhoven. De dag erop leveren we elkaars zendingen in de eigen regio af.

DistriXL
Distributiepartner Zuid-België/Luxemburg

Mert Logistics

BAS-onderdeel Hereijgers Transport Benelux BV werkt sinds 2020 samen met Mert Logistics, onze vaste Belgische partner. Onze overeenkomsten zijn leverbetrouwbaarheid, open communicatie en hoge mate van digitalisering. Hereijgers en Mert wisselen elke nacht lading uit. Mert verzorgt de distributie van onze zendingen in Luxemburg, Zuid-België en de Belgische Ardennen (postcodegebied 4700-4990, 5500-5680 en 6400-6997). Wij distribueren al hun zendingen in Nederland.

Mert Logistics

One Express: distributienetwerk Italië

Sinds 2016 zijn wij dedicated partner van One Express, een Italiaans distributienetwerk waarbij 120 regionale distributiespecialisten aangesloten zijn. Vanuit de Benelux leveren we dagelijks zendingen tot 3 pallets bij de hub van One Express in Mesero (Milaan) af en nemen we leveringen voor de Benelux mee terug. Onze Italiaanse partners verzorgen de verdere distributie door heel Italië. Naast de hub in Milaan beschikt One Express over hubs in Bologna, Rome en Napels.

One Express

Dimotrans: distributiepartner Frankrijk

Nationale distributie is al ruim 40 jaar een belangrijke peiler van onze Franse logistiek partner Dimotrans. Vanuit BAS Logistics BV is er een dagelijkse lijndienst naar de hub van Dimotrans in Goussainville (Parijs). De distributiechauffeurs van Dimotrans leveren de zendingen van maximaal 3 pallets, in alle Franse regio’s af, behalve in Nord-Pas-de-Calais, Picardie, Ile-de-France en Rhone-Alpes. Daar rijden wij zelf op.

Dimotrans

Unireco: distributiepartner Spanje

Onder onze regie vervoeren onze Spaanse vervoerspartners uw zendingen dagelijks als retourvracht van Nederland naar Spanje. Zij leveren de zendingen, die meestal uit 1 à 2 pallets bestaan, bij de hub van onze Spaanse distributiepartner Unireco in Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) af. Unireco heeft een dekkend nationaal distributienetwerk en bezorgt uw zendingen op elk gewenst adres op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische eilanden.

Unireco

Transduo: distributiepartner Portugal

Wij geven uw zendingen dagelijks mee aan onze vaste, Portugese vervoerspartners, die in de Benelux net hun lading gelost hebben. In Portugal werken we nauw samen met distributiespecialist Transduo. Wij regisseren het transport naar Portugal, naar de hub van Transduo in Recarei (Porto). Transduo verzorgt vanuit daar de distributie van de zendingen van 1 à 2 pallets in heel Portugal en op Madeira. Een samenwerking die nu al meer dan 30 jaar voor tevreden klanten zorgt.

Transduo

Raben Group: distributienetwerk Duitsland

Onze DistriXL-partner Raben Group, gevestigd in Oss (Nederland), is niet alleen onze distributiepartner in de Benelux. Raben distribueert voor ons ook dagelijks alle (kleine) zendingen in buurland Duitsland. Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks meerdere lijndiensten. Het door Raben Group opgezette en in 2020 gelanceerde nationale transportnetwerk omvat 32 eigen vestigingen en 46 netwerklocaties. Vanuit die hubs worden onze zendingen in Duitsland gedistribueerd.

Raben Group

Berser Network Logistics: distributienetwerk Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk beschikken we over een landelijk dekkend distributienetwerk via onze DistriXL-partner Berser Network Logistics BV. Vanuit Nederland vertrekt er dagelijks een lijndienst met groepagezendingen naar Berser International Cargo Services Ltd. in Stoke-on-Trent. Daar zet Berser het Europese Palletways-netwerk in voor de dagelijkse distributie van onze (pallet)zendingen naar iedere bestemming binnen het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Berser Network Logistics

Westerman International: distributienetwerk Scandinavië

Via onze DistriXL-partner Westerman International hebben wij een perfecte toegang tot Scandinavië. Onder onze regie verzorgt Westerman het rail- en wegtransport. Er is een dagelijkse lijndienst naar Malmö in Zweden en dagelijkse treinverbinding vanuit het Duitse Kaldenkirchen (Venlo) naar Malmö en Eskilstuna. Via een lokaal netwerk verzorgt Westerman de dagelijkse distributie in Noorwegen, Zweden en Finland.

Westerman International
Branches

Uw partner in opslag en transport van

Bestemmingen

Voor welk land is uw zending bestemd?

Transportbestemmingen
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten