Proud member of Raben Group

Crossborder E-commerce

Unieke btw-voordelen en wereldhaven Rotterdam: Nederland biedt u een gunstig handelsklimaat voor de Europese distributie van uw producten. Met ons logistieke totaalpakket – inclusief warehousing, Zuid-Europees transport, distributie en fulfilment – bent u verzekerd van veilige, voordelige B2B- en/of B2C-leveringen.
Distributie

Business-to-businessleveringen e-retailers

Voor internationale producenten van consumentenartikelen zijn wij tijdelijk magazijn en Europees distributeur. Uw afnemers, de E-commercebedrijven, houden hun voorraden bewust laag. Door uw bulkvoorraden in ons magazijn in Nederland op te slaan, kunt u Europese afnemers snel bevoorraden. Op afroep distribueren wij goederen naar de magazijnen van uw klanten in o.a. Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Fulfilment

Business-to-consumerleveringen

Samen met onze businesspartner MCS Fulfilment in Nederland verzorgen we rechtstreekse leveringen aan de Europese consument. Inclusief orderpicking, snelle 72-uursleveringen en de afhandeling van retouren. Daartoe leggen we een deel van uw voorraad bij MCS weg. Door de grote inkoopkracht van MCS profiteert u volop van voordelige prijsafspraken met pakketdiensten, zoals DPD, DHL en UPS.

Distributie via Nederland

Uw voordelen

Aantrekkelijk btw-tarief: 21%
Het btw-tarief in Nederland is 21%. Importeert u goederen via Italië of Portugal? Dan betaalt u meer, respectievelijk 22% en 23%.

Btw-teruggave per kwartaal
De btw-teruggave vindt in Nederland per maand of kwartaal plaats. In andere Europese landen wacht u > 1 jaar op uw btw-teruggave.

Snelle doorlooptijd zendingen
Grote vrachtschepen doen eerst de grotere havens, zoals Rotterdam, aan. Dit leidt tot snellere doorlooptijden van uw zendingen.

Snelle douane-afhandeling
De Rotterdamse haven handelt douanezaken snel af; vaak kunnen we al binnen 6 uur lossen. In andere landen duurt dit 2 tot 3 dagen.

""
 
Btw-, KvK- en rekeningnummer

Uw financieel adviseur

Besluit u als buitenlandse ondernemer de Europese distributie van uw goederen aan ons uit te besteden? Dan brengen wij u graag in contact met onze partner: een ervaren, in Nederland gevestigde, Chinese adviseur, die financiële diensten voor u verzorgt, zoals:

  • btw-nummer aanvragen
  • KvK-nummer aanvragen
  • bankrekening openen
  • Nederlandse accountant aandragen
Vergunning verleggingsregeling

Uw fiscaal vertegenwoordiger

Importeert u goederen vanuit niet-EU-landen? Dan betaalt u btw bij de grens. Maakt u gebruik van de verleggingsregeling? Dan betaalt u de btw niet bij de grens, maar neemt u deze op in uw btw-aangifte en trekt u deze af als voorbelasting. U heeft hiervoor een vergunning artikel 23 nodig. Als buitenlandse ondernemer kunt u deze niet zelf aanvragen. U heeft hiervoor een fiscaal vertegenwoordiger in Nederland nodig. Wij nemen die rol graag op ons. Met een fiscaal vertegenwoordiger hoeft u zich niet bij de belastingdienst aan te melden.

Branches

Uw partner in opslag en transport van

Bestemmingen

Voor welk land is uw zending bestemd?

Transportbestemmingen
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten