Certificaten

Als middelgrote logistiek dienstverlener is een voorspelbare en stabiele kwaliteit een van onze belangrijkste speerpunten. De kern van ons kwaliteitsbeleid is dat kwaliteit van ons allemaal is. Iedere medewerker is betrokken bij en verantwoordelijk voor de continue verbeterprocessen binnen zijn werkgebied. De volgende kwaliteitskeurmerken, -certificaten en convenanten dragen bij aan veilige, betrouwbare, logistieke prestaties.

SQAS

Werken volgens de SQAS-kwaliteitsnorm (Safety and Quality Assessment Systems) garandeert dat wij uw chemische goederen en gevaarlijke stoffen goed, veilig en milieubewust crossdocken en transporteren. Onze veiligheidsadviseurs bewaken ons inmiddels hoge SQAS-niveau; onze chauffeurs hebben elk een ADR-diploma. CEFIC-leden kunnen onze beoordelingsresultaten online inzien.

Download hier het certificaat.

HACCP

Wij opereren volgens de Europese HACCP-voedselveiligheidscriteria. Onze vijf HACCP-specialisten beheersen de veiligheid van uw levensmiddelen, door o.a.:
– activiteiten te identificeren die de voedselveiligheid beïnvloeden;
– veiligheidsprocedures te ontwikkelen en in te voeren;
– veiligheidsprocedures te beoordelen en, zo nodig, te verbeteren.

Download hier het Nederlandse certificaat en hier het Engelstalige certificaat.

AEO

Als internationale onderneming hebben wij van de douane een gecombineerde AEO-vergunning Douanevereenvoudigingen/Veiligheid ontvangen. In 2015 beoordeelde de douane ons nieuwe logistiek centrum in Etten-Leur als “bovengemiddeld goed”. Met de status van Authorised Economic Operator (AEO) profiteren we van voordelen in het internationale handelsverkeer: o.a. minder fysieke en documentcontroles, voorrang bij controles en minder oponthoud bij grenzen.

Download hier het certificaat.

ISO 9001:2008

De kwaliteitsnorm ISO 9001:2008 geeft aan dat u erop kunt vertrouwen dat wij:
– weten wat uw eisen en verwachtingen zijn;
– mensen en middelen inzetten om hieraan te voldoen;
– onze diensten op de afgesproken wijze aan u leveren;
– continu controleren of en waar verbeteringen nodig zijn.
Momenteel werken wij aan de overgang op de nieuwe norm ISO 9001:2015.

Download hier het certificaat.

TAPA

Ons TAPA TSR 1- en 3-certificaat (Transported Asset Protection Association) toont aan dat wij als professionele, betrouwbare schakel in de supply chain onze processen voor de bescherming van hoogwaardige goederen op orde hebben. Trucking Security Requirements (TSR) richten zich o.a. op: screeningsprocessen, keuring transportmiddelen, voortgangscontroles ritten en scholing

Download hier het certificaat.

GMP + B3

Werkzaam in de diervoederindustrie? Mede dankzij onze GMP+ Feed Safety Assurance-certificering bent u zeker van een veilig vervoer van uw diervoeding. De GMP+ FSA-standaard is ingedeeld in substandaarden. Als logistiek dienstverlener werken wij volgens de GMP+ B3-standaard voor handel, collectie, op- en overslag. Deze sluiten aan op de kwaliteitssystemen ISO-9001 en HACCP.

Download hier het Nederlandse certificaat