Proud member of Raben Group

Consumentenartikelen

Hoe zorgt u ervoor, dat er altijd voldoende productvoorraad op uw verkooppunten aanwezig is? Hoe voorkomt u dat consumenten artikelen misgrijpen en u omzet derft? Wij richten onze warehousing en distributie in op de omloopsnelheid van uw goederen en de wensen van uw (e-)retailers. Snel, betrouwbaar en flexibel.
Consumentenartikelen

Goederen die extra zorg vragen

Onder de noemer ‘Consumentenartikelen’ valt een breed scala aan producten. In feite zijn dit alle artikelen die consumenten gebruiken. Van speelgoed tot elektronica. Van keukengerei tot woonaccessoires. Artikelen die extra aandacht verdienen. De veiligheid en het behoud van de kwaliteit van de artikelen staat bij ons dan ook op nummer 1.

Transport en distributie

Via eigen vervoer en via partners

Naar welke bestemming u uw consumentenartikelen ook wilt vervoeren, wij regelen het internationale weg-, rail- en/of zeetransport en de lokale distributie. Italië, Frankrijk en de Benelux zijn onze thuismarkten. Daar leveren we dagelijks met eigen wagens en trailers volle vrachten en groepagezendingen af. Voor vervoer naar andere landen binnen en buiten Europa zijn wij uw transportregisseur. Wij regelen uw zendingen tot in detail; onze partners vervoeren de lading onder onze regie. Onze vaste lokale distributiepartners verzorgen de dagelijkse distributie.

BORG klasse 4-gecertificeerd

Warehousing op maat

Kampt u met een schommelend ordervolume, een tekort aan palletplaatsen of een inefficiënte magazijnoperatie? Met externe, flexibele warehouseservices op maat beschikt u over de ruimte, de middelen, de mankracht en de magazijndiensten waar u op dat moment behoefte aan heeft. Met een BORG klasse 4-certificering, de hoogste veiligheidsklasse, kunt u rekenen op een maximale bescherming tegen diefstal.

ISO 9001:2015-gecertificeerd

Kwaliteitsborging opslag en transport

Sinds 1993 zijn we ISO 9001-gecertificeerd: de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Dit houdt in, dat we werken volgens de geldende wet- en regelgeving en voldoen aan de kwaliteitswensen en -eisen die onze relaties aan onze logistieke diensten stellen. We nemen maatregelen om risico’s te verkleinen en initiatieven om logistieke processen te optimaliseren. Periodieke interne en externe kwaliteitsaudits bewaken de naleving van de ISO 9001-richtlijnen.

Voor welk land is uw zending bestemd?

Bestemmingen

Transportbestemmingen
Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten