Proud member of Raben Group

Transport Verenigd Koninkrijk

90% van al onze zendingen naar het Verenigd Koninkrijk vervoeren wij multimodaal. Gecombineerd shortsea-wegtransport is voordeliger én duurzamer. Maar is er een spoedzending? Dan vervoeren we die via de lijndienst van onze vaste partner Berser. Onder onze regie vertrekt deze dagelijks met volle of deelladingen.
Daarom BAS Logistics

UK-specialist sinds 2010

  • dagelijkse lijndienst
  • dagelijks shortsea-vertrek
  • wegtransport via Berser
  • onder regie BAS Logistics
  • voor FTL en LTL/groepage
  • transport ADR-goederen
Multimodaal transport

Dagelijks shortsea-transport naar de UK

De ligging en infrastructuur van de UK maken multimodaal transport mogelijk: een combinatie van shortsea- en wegvervoer. De langere transittijd wordt gecompenseerd door lagere vrachtkosten en minder CO2-uitstoot. Dit voordeligere, duurzame zeetransport vertrekt vanuit Rotterdam en IJmuiden naar de havens Hull, Newcastle en Felixstowe. Bijkomend voordeel is, dat we eventuele problemen bij de grens tussen Dover en Calais – als gevolg van de Brexit – daarmee voorkomen.

Smart Modal Solutions
Distributiepartner Berser

Dagelijks wegtransport en distributie UK

Vanuit onze internationale transportpartner Berser Network Logistics BV in Nederland vertrekt er elke dag een lijndienst naar Berser International Cargo Services Ltd. in Stoke-on-Trent. Berser vervoert via de weg vooral FTL- en groepagezendingen, die spoed hebben. Via Berser beschikken we in de UK over het distributienetwerk Palletways. Palletways distribueert onze zendingen op dagelijkse basis in de UK en in Ierland.

Track & Trace

Volg uw zendingen 24/7 realtime

Waar bevinden uw goederen zich? Is uw zending al geleverd? Via ons track-en-tracesysteem Websped heeft u direct inzicht in de status van uw zending. Realtime, 24 uur per dag. U vindt hier ook de verwachte levertijden, de werkelijke levertijden en de getekende afleverbewijzen.

Track & Trace
Branches

Uw partner in opslag en transport van

Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten