Proud member of Raben Group

Transport Italië

Voor een (spoed)transport naar Italië schakelt u onze dagelijkse lijndienst in. Geen haast? Kies voor Smart Modal Solutions: slim en duurzaam gecombineerd rail-wegvervoer met een langere transittijd en lagere kosten. Voor uw volle én deelladingen. 90% van ons totale volume naar en vanuit Italië vervoeren wij over het spoor.
Daarom BAS Logistics

Italië-specialist sinds 1986

  • dagelijkse lijndienst
  • dagelijkse treinverbinding
  • 90% via rail-wegtransport
  • distributie via One Express
  • voor FTL en LTL/groepage
  • transport ADR-goederen
  • BAS-warehouse Cambiago
Multimodaal transport

Dagelijks railtransport naar Italië

Mag uw zending er 3 dagen of langer over doen? Een langere transittijd maakt het mogelijk zendingen slimmer te groeperen en/of voordeliger en duurzamer te vervoeren met gecombineerd rail-wegvervoer. Via onze dagelijkse treinverbinding Rotterdam-Busto (Italië) vervoeren we uw goederen in eigen huckepacktrailers. Onze bedrijfsonderdelen Hereijgers Benelux Transport (Nederland) en BAS Logistica Italia (Italië) verzorgen respectievelijk het voor- en natransport tot en vanaf de trein.

Smart Modal Solutions
Distributienetwerk One Express

Distributie in heel Italië

Als lid van het Italiaanse distributienetwerk One Express leveren wij dagelijks groepagezendingen tot maximaal 3 pallets in de hub van One Express in Mesero (Milaan) af. Als dedicated partner van One Express nemen wij alle retourzendingen van One Express voor de Benelux mee terug. De 130 One Express-partners zijn stuk voor stuk regionale distributiespecialisten die uw goederen veilig, volgens afspraak afleveren bij uw relaties in Italië en op Malta, Sicilië en Sardinië.

Branches

Uw partner in opslag en transport van

Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten