Proud member of Raben Group

Scandinavië

Heeft u een zending voor Scandinavië? Wij verzorgen uw transport via multimodaal rail-wegvervoer. Transport met een langere transittijd, maar lagere kosten. En bovendien duurzamer. Heeft uw zending spoed? Kies onze dagelijkse lijndienst. Wij regisseren het transporttraject en Scandinavië-partner Westerman voert het uit.
Daarom BAS Logistics

Scandinavië-specialist sinds 2008

  • dagelijkse lijndienst
  • dagelijkse treinverbinding
  • distributie heel Scandinavië
  • distributie via Westerman
  • onder regie BAS Logistics
  • voor FTL en LTL/groepage
  • transport ADR-goederen
Distributiepartner Westerman

Distributie in heel Scandinavië

Hebben uw zendingen haast? Dan adviseren we wegtransport. Onder onze regie verzorgt Westerman International het vervoer van uw goederen over de weg. Dagelijks vertrekt er een lijndienst vanuit Nederland naar Malmö (Zweden). Via een uitgebreid samenwerkingsverband met lokale distributiepartners verzorgt Westerman ook de dagelijkse distributie van uw zendingen in Zweden, Noorwegen en Finland.

Multimodaal transport

Dagelijks railtransport naar Scandinavië

Mag uw zending er 3 dagen of langer over doen? Een langere transittijd maakt het mogelijk zendingen slimmer te groeperen en/of voordeliger en duurzamer te vervoeren met gecombineerd rail-wegvervoer. Via een treinverbinding tussen het Duitse Kaldenkirchen (vlakbij Venlo) en het Zweedse Malmö en Eskilstuna verzorgt onze partner Westerman International het dagelijks vervoer van uw goederen per spoor.

Smart Modal Solutions
Track & Trace

Volg uw zendingen 24/7 realtime

Waar bevinden uw goederen zich? Is uw zending al geleverd? Via ons track-en-tracesysteem Websped heeft u direct inzicht in de status van uw zending. Realtime, 24 uur per dag. U vindt hier ook de verwachte levertijden, de werkelijke levertijden en de getekende afleverbewijzen.

Track & Trace
Branches

Uw partner in opslag en transport van

Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten