Proud member of Raben Group

Transport Nederland

Transport binnen Nederland is sinds 1929 de specialiteit van BAS-onderdeel Hereijgers Benelux Transport. Afhankelijk van de omvang en bestemming, vervoeren wij uw zending zélf of laten we het vervoer over aan een van onze 7 vaste DistriXL-regiopartners. Uw zendingen arriveren standaard binnen 24 uur bij uw relaties.
Daarom Hereijgers

Nederland-specialist sinds 1929

  • landelijke dekking
  • dagelijkse distributie
  • binnen 24 uur afgeleverd
  • voor FTL en LTL/groepage
  • fijnmazige distributie colli
  • transport ADR-goederen
Hereijgers Benelux transport

Distributie in heel Nederland

BAS-onderdeel Hereijgers Benelux Transport verzorgt sinds 1929 de distributie in Nederland. Met eigen chauffeurs en materieel leveren we volle vrachten (FTL) in heel Nederland af: van normale tot ADR-zendingen. Ook vervoeren we colli en groepagezendingen (LTL) naar consumenten, winkels en mkb-bedrijven in Zeeland en West-Brabant. Voor de distributie van colli en groepagezendingen in de overige Nederlandse regio’s zetten wij een van de 7 regiospecialisten van DistriXL in.

Distributienetwerk DistriXL

Distributie specifieke regio’s

DistriXL is een samenwerkingsverband van 8 regionale distributiespecialisten. Wij zijn een van hen. We gebruiken elkaars sterke regionale positie om u een landelijke dekking en duurzaam transport te bieden.

 

De partners wisselen 5 nachten per week groepagezendingen van 2 dozen tot 2 pallets uit op vaste depots in Alkmaar, Rotterdam, Nieuwleusen, Hoogeveen, Oss, Gorinchem en Veldhoven. De dag erop leveren we elkaars zendingen in de eigen regio(‘s) af. Voor ons zijn dat de regio’s Zeeland en West-Brabant (postcodegebieden 4399-4899).

Fijnmazige distributie

Colloleveringen consumenten

Heeft u colli voor consumenten of winkels? Naast distributie voor het mkb verzorgen we fijnmazige distributie. De busjes van Hereijgers – en die van de DistriXL-partners – komen en lossen overal. In de stad en in het buitengebied. Of het nu om een doos, bundel, kleine pallet, groot, zwaar of lastig pakket gaat, uw collo is altijd binnen 24 uur ter plekke.

Branches

Uw partner in opslag en transport van

Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten