Proud member of Raben Group

Transport België

Transport naar België is BAS-onderdeel Hereijgers Benelux Transport 100% toevertrouwd. Al sinds 1929 rijdt de groepagespecialist dagelijks naar België om uw zendingen binnen 24 uur af te leveren. De distributie in Zuid-België en de Ardennen regelen wij via onze partner Mert Logistics; díe transittijd bedraagt 48 uur.
Daarom Hereijgers

België-specialist sinds 1929

  • landelijke dekking
  • dagelijkse distributie
  • binnen 24-48 uur geleverd
  • voor FTL en LTL/groepage
  • fijnmazige distributie colli
  • transport ADR-goederen
Hereijgers Benelux transport

Distributie in heel België

BAS-onderdeel Hereijgers Benelux Transport verzorgt sinds 1929 het transport naar België. Met eigen chauffeurs en materieel leveren we volle vrachten (FTL) in heel België af: van normale tot ADR-zendingen. Ook vervoeren we colli en groepagezendingen (LTL) naar consumenten, winkels en mkb-bedrijven in Noord-België. De distributie van colli en groepagezendingen in Zuid-België en de Ardennen verzorgen wij via onze vaste distributiepartner en regiospecialist Mert Logistics.

Distributiepartner Mert Logistics

Distributie Zuid-België en de Ardennen

Sinds 2020 verzorgt onze vaste partner Mert Logistics de distributie in Zuid-België en de Ardennen. Onder onze regie levert Mert binnen 48 uur uw zendingen bij bedrijven, winkels en particulieren af. Elke nacht wisselen wij lading met Mert uit. Mert distribueert onze zendingen in de Belgische postcodegebieden 4700-4990, 5500-5680 en 6400-6997. Wij leveren de zendingen van Mert in Nederland af.

Fijnmazige distributie

Colloleveringen consumenten

Heeft u colli voor consumenten of winkels? Naast distributie voor het mkb verzorgen wij fijnmazige distributie. De busjes van Hereijgers – en die van Mert Logistics – komen en lossen overal. In de stad en in het buitengebied. Of het nu om een doos, bundel, kleine pallet, groot, zwaar of lastig pakket gaat, uw collo is altijd binnen 24 uur ter plekke.

Branches

Uw partner in opslag en transport van

Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten