Proud member of Raben Group

BAS verkozen tot Logistiek bedrijf van het jaar!

Thumbnail BAS verkozen tot Logistiek bedrijf van het jaar! 14 okt 2019

Met de BAS Group zijn wij afgelopen zaterdag verkozen tot trotste opvolger van Breytner transport als winnaar in de categorie Logistiek bedrijf van het jaar 2019 tijdens de JLN awards.

Dit jaar stonden de verkiezingen in het thema van duurzaamheid. In aanloop naar de verkiezingen toe hebben wij de kiezers dan ook een kijkje bij ons in de keuken gegeven en laten zien dat duurzaamheid ook wel degelijk een terugkerend thema is op onze agenda. Juist als logistiek dienstverlener in een van oudsher vervuilende branche zien wij het als onze plicht om het milieu in ogenschouw te nemen bij de uitvoering van activiteiten zodat wij ook in de toekomst onze service kunnen blijven leveren.

Operationeel resulteert dit zich in de implementatie van onze geroemde smart modal solutions, waardoor wij via schonere modaliteiten transporteren waar mogelijk en het wegvervoer enkel nog maar uitvoeren met de nieuwste vrachtwagens in samenwerking met partners die ons een optimale beladingsgraad bezorgen. Verder is ons nieuwbouwpand energiezuinig opgezet en worden dagelijks onze MVO-initiatieven nagestreefd.

JLN, bedankt voor deze mooie beloning op ons werk en ook aankomend jaar gaan wij weer hard aan de slag om vernieuwend te blijven in een traditionele branche!

Recht uit het hart, Winst voor iedereen!

 

 

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten