Proud member of Raben Group

BAS Group zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking

Thumbnail BAS Group zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking 6 jan 2021

BAS Group heeft MVO hoog in het vaandel staan. Dit betekent investeren in mensen en de maatschappij. BAS zet zich in voor sociaal maatschappelijke projecten omdat iedereen recht heeft op een eerlijke kans. Jaarlijks ondersteunt BAS een bijzonder en nieuw initiatief. Dit jaar ontvangt het vervoersproject BeterLevenzorg een financiële bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe Zorgbus.

Actief meedoen betekent dat je onderdeel bent van een groter geheel, dat je een plek hebt, erkenning krijgt, jezelf kunt ontwikkelen en een bijdrage levert aan de samenleving. ‘’Wij ondersteunen sociaal maatschappelijke projecten die actief zijn in de regio én transport gerelateerd zijn. Het Zorgbusproject is een mooi initiatief, omdat juist voor deze doelgroep een bezoek aan de dagbesteding, de zorgboerderij of andere sociale activiteiten van groot belang is. Eenzaamheid is meer dan ooit een maatschappelijke dreiging. Met onze deelname dragen we een steentje bij om sociale relaties en activiteiten voort te zetten’’, aldus Stef Mol (CFO BAS Group).

Het Zorgbusproject is een initiatief van Beter Leven Zorg. De stichting is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij bieden hulp op maat én een warm & veilig thuis voor deze mensen. Beter Leven Zorg is actief in regio West-Brabant, Midden-Brabant tot Oost-Brabant. Het streven is om deze kwetsbare doelgroep te laten ontwikkelen en groeien op een zo veilig mogelijke manier. Door de bezuinigingen in de zorg, wordt het een steeds groter probleem om deze groep kwetsbare mensen te vervoeren naar de verschillende noodzakelijke activiteiten. Het is voor de doelgroep absoluut noodzakelijk om de activiteiten voort te zetten. Niet alleen om de structuur te behouden, maar ook deel te mogen blijven nemen aan de maatschappij.

‘’BAS Group is benaderd om dit belangrijke zorgvervoer mogelijk te maken en daar werken zij graag aan mee! Stichting MVI waardeert de broodnodige inbreng van BAS Group en spreekt haar dank uit in het vertrouwen van deze wederzijde samenwerking’’, aldus Remy van Leest (Stichting MVI).

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten