Proud member of Raben Group

Bas Group deelt 6500 boeketten uit aan eenzame ouderen

Thumbnail Bas Group deelt 6500 boeketten uit aan eenzame ouderen 11 apr 2020

Een mooi gebaar voor ouderen die door het coronavirus alleen zijn met Pasen. Bas Group brengt maar liefst 6500 boeketten naar 106 wijkteams van Thebe Midden- en West-Brabant. De landelijke actie, opgericht op initiatief van rapper Ali B en ouderenbord ANBO, zet eenzame ouderen in het zonnetje. Bas Group draagt graag haar steentje bij aan dit bijzondere initiatief.

De coronacrisis heeft invloed op veel branches, waaronder de logistiek. Als gevolg van de coronacrisis ontvangt Bas Group 20% minder orders. Afwachten totdat de crisis voorbij is, dat is geen optie. Samen de handen uit de mouwen steken en je inzetten voor de maatschappij wel! Directie en management van Bas Group omarmden dan ook direct het landelijke initiatief en mobiliseerde medewerkers en samenwerkingspartners om aan te sluiten bij de actie.

Bijzondere levering voor Goede Vrijdag
Donderdagavond 9 april om 19.00 uur ontving Bas Group op de hoofdvestiging in Etten-Leur een bijzondere levering. Een volle vrachtauto met 1044 dozen op 26 blokpallets gevuld met prachtige bloemen uit de sierteeltsecor, bestemd voor een kwetsbare doelgroep in onze samenleving: eenzame ouderen. De bloemen zijn op Goede Vrijdag vroeg in de ochtend door 20 medewerkers van BAS Group afgeleverd bij de wijkteams van Thebe. De reacties waren lovend.

Stuur een hulpvraag
Bas Group heeft MVO hoog in het vaandel staan. Door de coronacrisis hebben medewerkers één dag in de week ruimte om zich in te zetten voor de maatschappij en mensen die hulpbehoevend zijn. Door een actieve inzet en oprechte betrokkenheid ontstaat winst voor het milieu, de mensen en het bedrijf. Organisaties die hulpbehoevend zijn kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar mvo@bas.eu. Samen bekijken we de mogelijkheden en helpen we elkaar door de coronacrisis heen.

Bas Group bedankt haar relaties Young Perfect Promotions, Taste&More, Scania Roosendaal en Louwman MB BV voor het beschikbaar stellen van personenauto’s en bestelwagens. Bas Group bedankt ook Klep voor de snelle levering van bedrijfskleding en Fotografie van Ingrid Mol voor het vastleggen van beeldmateriaal.

Wij wensen iedereen prettige Paasdagen!

 

 

 

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten