Proud member of Raben Group

Actuele informatie coronavirus – 30 maart

Thumbnail Actuele informatie coronavirus – 30 maart 30 mrt 2020

In Spanje zijn de maatregelen voor de lockdown, welke inmiddels 2 weken van kracht zijn, het afgelopen weekend nog strenger geworden en is de economie nagenoeg tot stilstand gebracht. Aanleiding hiervoor is het in hoog tempo toenemend aantal mensen welke aan het coronavirus overlijden, met name in de regio’s Madrid en Catalonië.  De maatregelen omvatten onder andere de sluiting van alle niet-essentiële bedrijven. Alleen voor de uitoefening van ‘essentieel werk’ en  om boodschappen te doen, mag de bevolking nog de deur uit.

Door alleen verplaatsingen voor essentieel werk toe te staan, volgt Spanje het voorbeeld van Italië. Onder de onmisbare sectoren worden onder meer de landbouw, de voedselindustrie, de gezondheidszorg en de media gerekend. Ook het vervoer ten bate van die bedrijfstakken blijft toegestaan.

Deze aanvullende maatregelen zijn in eerste instantie van kracht tot en met 1e Paasdag, 12 april.

Opnieuw doen wij een zeer dringend beroep op u.

Indien u in de komende weken voornemens bent om een zending te versturen, waar dan ook naartoe in Europa, controleert u eerst of op de benoemde adressen geladen en gelost kan worden.

U doet daarmee alle stakeholders een enorm groot plezier en bespaart hoge extra kosten als blijkt dat een zending niet kan worden afgeleverd.

Het kan het in bepaalde gevallen gebeuren dat we moeten afwijken van bestaande tarieven, met name als we met kleine volumes naar een bepaald gebied moeten gaan rijden. Ook bestaat de kans dat looptijden niet altijd gehaald worden.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet, namens het management van de BAS Group

Ton van de Donk

General Manager Operations

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten