Proud member of Raben Group

Actuele informatie coronavirus – 20 maart – onze dienstverlening blijft gegarandeerd

Thumbnail Actuele informatie coronavirus – 20 maart – onze dienstverlening blijft gegarandeerd 20 mrt 2020

Update 20 maart

Wij hechten er grote waarde aan u op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus.

In Europa veranderen de maatregelen vanuit de overheid continu. Sommige gebieden zijn minder toegankelijk en in andere gebieden sluiten winkels. Ondanks de toenemende maatregelen, blijft onze dienstverlening op al onze bestemmingen gegarandeerd.

Door de bijkomende grenscontroles echter ontstaan er soms lange wachttijden, waardoor de overeengekomen leadtimes niet altijd gegarandeerd kunnen worden. Ook leveringsproblemen op plaats van bestemming kunnen voor oponthoud zorgen.

Daarom herhalen wij ons verzoek om op voorhand bij uw laad- of losadres te informeren of het bereikbaar is en of er goederen geladen en/of gelost kunnen worden. We stellen nog te vaak vast dat adressen gesloten zijn, met extra kosten tot gevolg. We moeten de goederen terugbrengen naar het depot van onze agent, of in sommige gevallen zelfs helemaal terugsturen. De extra kosten die hierdoor ontstaan moeten we aan u doorrekenen.

Door de opgelegde maatregelen stijgt op sommige bestemmingen het tekort aan beschikbare chauffeurs. Het groeiend tekort aan transportmogelijkheden veroorzaakt een stijging van de transportkosten, wat nog versterkt wordt door de vermindering van retourvrachten.

Dit alles maakt dat de operationele kosten sterk stijgen, in het bijzonder voor de zwaarst getroffen landen en risicogebieden. Wij doen er alles aan om de kosten binnen de perken te houden, zodat we onze transportprijzen kunnen handhaven. We kunnen echter niet uitsluiten dat we op een bepaald moment of in bepaalde situaties wel genoodzaakt zijn om een prijsaanpassing te doen. U wordt hierover uiteraard persoonlijk geïnformeerd.

Door het tekort aan mondkapjes, kunnen we leveringen met mondkapjes niet langer garanderen. Medisch personeel en zorgverleners krijgen voorrang bij de aankoop van mondkapjes, een maatregel waar iedereen alleen maar het volste begrip voor kan hebben.

Wij blijven ons inspannen om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Indien de situatie zich wijzigt, brengen wij u op de hoogte via onze nieuwsbrieven. Actuele informatie is ook steeds terug te vinden op https://oldbas.cmdev.nl/corona.

Met vriendelijke groet,

Lorenzo Bas

CEO

Terug naar het overzicht
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten