Proud member of Raben Group

Distributie Benelux

Is het voor u een vereiste, dat uw distributeur uw zendingen in de Benelux binnen 24 uur aflevert? Realtime inzicht geeft in de status van uw zendingen? Een stapje extra voor u zet, als het nodig is? Onze afspraken met u zijn heilig, onze medewerkers behulpzaam en onze leveringen – en die van onze vaste partners – stipt.
Levertijd zendingen Benelux

Standaard binnen 24 uur afgeleverd

We leveren uw zendingen voor Nederland en België binnen 24 uur af. Uitzonderingen hierop zijn de Waddeneilanden en de Belgische Ardennen. Daar leveren we zendingen binnen 48 uur. Ook voor Luxemburg hanteren we een levertermijn van 48 uur. Wilt u uw zending liever op een later moment laten bezorgen? Geen punt, laat het ons weten.

Neem contact met ons op per E-mail
Distributie Benelux

In samenwerking met vaste partners

Sinds 1929 verzorgt Hereijgers Benelux Transport – sinds 2007 onderdeel van BAS Group – de distributieactiviteiten in de Benelux. Van collozendingen tot deelzendingen tot complete vrachten. Onze distributiespecialist vervoert én regisseert vervoer. We leveren uw zendingen met eigen chauffeurs en wagens af, óf schakelen een van onze vaste distributiepartners in. Dit hangt af van de omvang en de bestemming.

Samenwerkingspartners
sinds 1929

Hereijgers Benelux Transport

Bezorgt distributie in de Benelux u zorgen? Komen zendingen vaak beschadigd of te laat aan? Is uw huidige distributeur weinig flexibel? Bas-onderdeel Hereijgers Benelux Transport, reeds actief sinds 1929, bezorgt binnen 24 uur: veilig, op tijd en overal in de Benelux. Van twee dozen tot meerdere pallets. Afhankelijk van de bestemming en omvang van uw lading vervoert Hereijgers zelf of via een van onze regionale distributiepartners.

Distributie Nederland

DistriXL is een netwerk van 8 regionale distributeurs; Hereijgers verzorgt de distributie in Zeeland en West-Brabant. 5 nachten per week wisselen ze lading uit die ze de dag erop in de eigen regio afleveren. Uw voordelen: landelijke dekking en duurzaam transport.

Distributie België

Uw zendingen voor Noord-België vervoeren wij zelf. Overige zendingen laten we door onze partner Mert Logistics vervoeren. Elke nacht wisselen we lading uit. Zij leveren de onze in Zuid-België en de Ardennen af; wij die van Mert in Nederland.

Distributie Luxemburg

Elke maandag en donderdag leveren we uw zendingen via onze distributiepartner Mert Logistics in Luxemburg af. Meer zendingen voor Luxemburg? Dan rijden we graag extra voor u. Op dinsdag en donderdag neemt Mert retourzendingen voor ons mee terug.

Fijnmazige distributie Benelux

Heeft u colli voor consumenten of winkels? Onze busjes – en die van onze partners DistriXL en Mert Logistics – komen en lossen overal. Of het nu om een doos, bundel, kleine pallet, groot, zwaar of lastig pakket gaat, uw collo is binnen 24 uur ter plekke.

Branches

Uw partner in opslag en transport van

Voor welk land is uw zending bestemd?

In samenwerking met vaste partners

Transportbestemmingen
Prijsaanvraag

Binnen 60 minuten in uw mailbox

Vraag snel een prijs aan
Corona update
Contact
+31 (0)76 502 77 38 info@bas.eu
Prijsaanvraag
Eenvoudig prijs opvragen voor uw transport

Stap 1 van 7 - Startlocatie

menu
sluiten